defrieschoolbus.nl | Food truck op locatie, foodtruck op locatie, Food truck iedere locatie, Friet foodtruck, huur Friet foodtruck, Foodtruck friet huren

De frietkraam op locatie

Bent u op zoek naar een leuke manier om dat bedrijfsfeest, kinderfeest of familiefeest nog specialer te maken? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met de Frietschoolbus. We komen graag bij u langs met onze speciale schoolbus, die helemaal is uitgerust om de lekkerste friet te bakken en serveren. Friet die in de schil wordt gesneden, voorgebakken en afgebakken in speciale rijstolie. Uiteraard serveren wij onze frites indien gewenst met onze zelfgemaakte mayonaise of andere sauzen. Hiernaast hebben wij ook nog een ruim assortiment snacks in onze frietkraam op locatie.

De frietkraam voor iedere locatie in Nederland en Belgie

Onze frietfoodtruck is de ideale manier om een de gasten van je feest eens te verrassen. Onze truck ziet er prachtig uit en kan voor een bedrijfsfeest behangen worden met signage van uw bedrijf. Maar ook voor een leuk kinderfeest of trouwerij komen we graag langs. We spreken dan van tevoren met u af wat we allemaal gaan serveren aan uw gasten. Doordat wij onze frites en sauzen zelf maken kunt u rekenen op de beste, lekkerste kwaliteit die er te vinden is. U kunt er ook voor kiezen om alleen de truck te huren, waarbij u dan zelf voor het bakken en serveren zorgt. Ook hier hebben we het graag over met u.

Lees meer

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.