filosofie

Van bedrijfscatering, zakelijke bijeenkomsten en bruiloften tot minifestivals met 10 verschillende foodtrucks en overheerlijke diverse gerechten. Onze Frietschoolbussen komen gewoon naar u toe. De Frietschoolbus zorgt er niet alleen voor dat uw gasten een super lekker frietje kunneneten, maar het is ook een prachtig decorstuk voor uw feest. 

Boven de rivieren is onze frietschoolbus een patatschoolbus met vers gesneden ambachtelijke patatten. De ouderwetse schoolbus of ambulance wordt niet snel over het hoofd gezien. Met onze 10 foodtrucks rijden we door heel Nederland en België om de tofste bedrijfsevenementen en festivals te voorzien van de lekkerste friet en huisgemaakte snacksU huurt dan één van onze volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur. De schoolbussen die eerst nog op de Amerikaanse wegen reden, hebben tegenwoordig al op de meest uiteenlopende locaties en festivals gestaan. Ook de toffe voormalige ambulance doet het erg goed op feesten. Deze draagt zeker bij aan de sfeer die u neer wilt zetten. 

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus sfeer

Inmiddels 10 jaar geleden is de frietschoolbus ontstaan uit onze passie om mensen te laten proeven dat fastfood lekkerder, puurder en gezonder is met heerlijke verse, vegetarische en glutenvrije producten. Onze verantwoorde producten zijn puur natuur. Zo zijn onze biologische kroketten beter voor dier en milieu, gezonder en bovenal véél lekkerderWij hebben al een paar miljoen mensen blij gemaakt met onze verse ongeschilde frietjes. Als eerste aanbieder van verse friet op festivals vonden wij dat het anders moest. 

Inmiddels 10 jaar laten hebben wij het verschil kunnen maken en is verse friet in de schil is niet meer weg te denken op een festivalWij staan met onze units op het North Sea Jazz festival, Bevrijdingsfeesten in Utrecht en Rotterdam, Carnaval in Oeteldonk maar ook op de Formule 1 in Zandvoort. Wij zij er trots op dat wij al talloze bedrijfsopdrachten hebben mogen verzorgen voor onder andere TheFoodlineup, The Foodbookers ,ToetToetFood, Festival op locatie en Advance EventsMet trots delen wij dat onze friet door het Algemeen Dagblad zelfs bekroond is met een cijfer 9,5 in de AD-friettest.

Onze verse friet is ook verkrijgbaar in combinatie met huisgemaakt stoofvlees. Deze “pulled beef” smaakt het lekkerste met onze biologische mayonaise, biologische curry, biologische pindasaus of biologische ketchup.

Verder serveren wij super lekkere Goudse kaas bitterballen. Deze zijn gemaakt van echte biologische Goudse kaas. Maar ook een oesterzwamkroket, heerlijke garnalenkroket of veganistische groenten kroket ontbreken niet in ons uitgebreide assortiment.

Zowel Meatlovers als vegetariërs zijn bij ons op het juiste adres om de lekkerste ambachtelijke snacks te proeven. Maar ook hebben wij diverse heerlijke veganistische gerechten.

Vanuit onze foodtrucks en foodcontainers bieden wij het volledige friet en snackassortiment aan.

  • Verse friet met biologische mayonaise

  • Verse friet met “pulled beef”

  • Verse friet met “pulled chicken”

  • Verse friet met “no chicken” meat

  • Verse friet kapsalon

  • Biologische rundvlees kroket

  • Biologische Goudse kaas ballen

  • Ambachtelijke garnalen kroketten

  • Biologische frikandellen

  • Biologische dranken waaronder Charitea en Lemonaid

Wij bakken in exclusieve rijstolie. Deze olie bevat heel veel goede eigenschappen en is heel neutraal van smaak, waardoor onze ambachtelijke verse friet en snacks optimaal tot hun recht komen.

Al onze gerechten zijn ambachtelijk gemaakt. Mocht u speciale wensen hebben dan kijken wij altijd naar een passende aanvulling op ons standaard assortiment.

Vanwege onze diversiteit in foodtrucks hebben wij een altijd een oplossing voor iedere aanvraag. Onze gastvrije medewerkers maken graag een offerte op maat voor u.