defrieschoolbus.nl | Food truck op locatie, foodtruck op locatie, Food truck iedere locatie, Friet foodtruck, huur Friet foodtruck, Foodtruck friet huren

Foodtruck voor ieder feestje of evenement

Heeft u wat te vieren? Een jubileum op het werk, een verjaardagsfeest of een huwelijk? Dan kunt u natuurlijk niet zonder een lekker hapje! De friet schoolbus zorgt er niet alleen voor dat u uw gasten een lekkere snack en een smaakvol patatje aan kunt bieden, maar zorgt ook voor de juiste sfeer op uw evenement. Wij serveren verse friet en snacks vanuit een hippe foodtruck, waardoor uw feestje gegarandeerd geslaagd is. Met een schoolbus foodtruck op locatie zorgt u voor beleving en sfeer op uw evenement. Geen saaie catering, u kiest voor een gave food truck op locatie vanuit waar de lekkerste gerechten geserveerd worden!

Food truck iedere locatie

Waar u ook gevestigd bent, wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Dit kan in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Maastricht en alles hier tussenin. U kiest zelf of u een foodtruck wilt huren met of zonder signing en of u zelf frietjes wilt serveren of hier hulp bij wilt krijgen. Ga voor een schoolbus foodtruck die nog lange tijd rondgereden heeft in Amerika of voor de ambulance uit Duitsland vanwaaruit nu de lekkerste snacks en friet wordt geserveerd. Niet alleen bezorgen wij de food truck op iedere locatie, maar u heeft ook de keuze uit een ruim assortiment aan friet, biologische snacks en sauzen. Wij hebben diverse vegetarische en vegan opties zodat er voor ieder wat wils tussenzit.

Lees meer

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.