defrieschoolbus.nl | Food truck op locatie, foodtruck op locatie, Food truck iedere locatie, Friet foodtruck, huur Friet foodtruck, Foodtruck friet huren

Een food truck huren voor een roadshow

Heeft u voor een roadshow een food truck nodig? Dan is er bijna geen betere food truck te kiezen De Frietschoolbus. Dit is een prachtige schoolbus die helemaal is omgebouwd tot food truck. Als food truck voor een roadshow is onze truck dan ook bij uitstek geschikt. We raden u aan om eens bij de mooie foto’s die we van onze truck op de website hebben staan te kijken om te zien hoe de frietschoolbus er precies uitziet. Onze food truck voor uw roadshow huren? Dan horen we graag van u. Samen bekijken we dan wanneer u de bus wilt huren en waar we deze voor u moeten afleveren.

Een roadshow met een food truck

Bij een roadshow is het belangrijk om de aandacht van mensen te trekken. Dit doe je natuurlijk extra goed als je ervoor zorgt dat de mensen die interesse hebben ook iets te eten of drinken kunnen krijgen. Dan is De Frietschoolbus de beste keuze hiervoor. Niet alleen is dit een echte eyecatcher, daarbij is hij ook nog eens helemaal ingericht als food truck. Wij bakken hier de lekkerste friet of patat, maar ook heerlijke snacks. Alles wat wij prepareren is helemaal biologisch en het is zelfs mogelijk om een vegan of halal variant van onze foodtruck te reserveren. Zo kan iedereen genieten van het lekkers dat er in de foodtruck gemaakt wordt.

Wilt u een food truck voor een roadshow huren?

We horen graag van u als u een food truck wilt reserveren. Naast onze opvallende frietschoolbus hebben we nog negen andere food trucks klaarstaan. Neem eens door welke u het mooiste vindt en welke u graag wilt reserveren voor bij uw roadshow. We nemen dan alle mogelijkheden met u door en bekijken hoe u wenst dat de truck wordt ingericht. Zo heeft u straks een truck klaarstaan die zo effectief mogelijk als extra promotie kan dienen bij uw roadshow.
defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.