defrieschoolbus.nl | Food truck op locatie, foodtruck op locatie, Food truck iedere locatie, Friet foodtruck, huur Friet foodtruck, Foodtruck friet huren

Een unieke foodtruck voor uw bedrijfsfeest

Staat u op het punt om een feest te organiseren voor uw personeel? Dan is het goed om ervoor te zorgen dat dit echt een onvergetelijk evenement wordt. De Frietschoolbus rijdt graag naar u bedrijf toe om als foodtruck op uw bedrijfsfeest te fungeren. We hebben een Amerikaanse schoolbus helemaal omgebouwd en uitgerust om de lekkerste friet van Nederland te kunnen serveren. Uiteraard kunnen we daarbij ook zorgen voor snacks en drinken. Al het eten wat wij serveren is geheel biologisch en gemaakt van de beste grondstoffen. De aardappels worden in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en zijn daarbij ook nog eens glutenvrij.

Bij uw bedrijfsfeest een foodtruck inhuren

Een foodtruck huren voor uw bedrijfsfeest doet u bij De Frietschoolbus. Het maakt hierbij niet uit waar in Nederland u uw feest geeft. We komen vanuit Zaltbommel graag naar u toe rijden. Hierbij heeft u de keuze om onze schoolbus met signing neer te zetten, of alleen de bus zelf. De mogelijkheden op dit gebied nemen we graag een keer met u door. Zo weet u zeker dat u straks een unieke belevenis aan gaat bieden aan uw mensen. Daarbij heeft u dan nog de keuze: wilt u ons de friet laten bakken, of gaat u hier zelf mee aan de slag?

Bij ons een foodtruck huren voor uw bedrijfsfeest

Bij uw bedrijfsfeest een foodtruck huren is altijd mogelijk. Maar kies er dan voor om een prachtige foodtruck langs te laten rijden waar u ook nog eens de lekkerste gerechten mag verwachten. En als u een feest organiseert boven de rivieren, dan maken we van onze frietschoolbus gewoon een patatschoolbus. Daar doen wij niet moeilijk over. Neem eens door wat wij aan informatie op deze website klaar hebben staan, zodat u helemaal op de hoogte bent van de mogelijkheden bij De Frietschoolbus. We hebben maar liefst 10 verschillende foodtrucks geparkeerd staan voor uw bedrijfsfeest.
defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.