defrieschoolbus.nl | Food truck op locatie, foodtruck op locatie, Food truck iedere locatie, Friet foodtruck, huur Friet foodtruck, Foodtruck friet huren

Extra sfeer met een bruiloft foodtruck

Wilt u uw gasten verrassen met de intieme sfeer van een festival? Kies dan voor een foodtruck bruiloft! Foodtrucks zijn steeds vaker te spotten op bruiloften. Niet alleen zorgt de foodtruck voor extra sfeer, maar ook is het een stuk origineler dan ‘gewone’ catering én budgetvriendelijker. Tijdens uw bruiloft kunnen de gasten bij de schoolbus terecht voor een zak verse patat en smaakvolle (biologische) snacks en sauzen. De foodtruck is de ideale verbinder die uitstekend thuis past in een informele bruiloftsfeer. Wij serveren lekkere gerechten en drankjes vanuit de bruiloft Foodtruck met liefde en passie aan uw familie en vrienden.

Foodtruck bruiloften door heel Nederland

Of u nu gaat trouwen in de tuin van uw ouders in Venlo of een evenemententerrein hebt gehuurd in de Randstad, wij zorgen ervoor dat uw foodtruck op de juiste locatie wordt afgeleverd. Onze foodtruck is te zien op bruiloften door heel Nederland. De schoolbussen reden vroeger rond door de Amerikaanse staat Pennsylvania en hebben tegenwoordig een tweede leven. Van festivals tot bedrijfsfeesten, verjaardagen en bruiloften, de bussen hebben al heel wat gezien. U kunt zelf frietjes serveren door een volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur te huren. Het is ook mogelijk om een foodtruck te huren inclusief kok, zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Het enige dat nu nog rest, is genieten van uw grote dag!

Lees meer

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.