defrieschoolbus.nl | Food truck op locatie, foodtruck op locatie, Food truck iedere locatie, Friet foodtruck, huur Friet foodtruck, Foodtruck friet huren

Foodtruck catering door heel Nederland

Foodtruck catering huren? De Frietschoolbus komt naar u toe! Niet alleen huurt u een toffe, creatieve en originele foodtruck, maar deze kunnen wij ook nog eens door heel Nederland op locatie brengen. Er zitten gigantisch veel voordelen aan het inhuren van foodtruck catering. Zo heeft u altijd uw favoriete hapjes en snacks bij u op locatie, vrolijkt u ieder feest en evenement op met de rustieke schoolbus en betaalt u enkel de noodzakelijke kosten waardoor u met foodtrucks catering een stuk voordeliger uit bent dan wanneer u zou kiezen voor traditionele catering.

Foodtrucks catering: de voordelen

Door een foodtruck te huren geniet u van heerlijke patat en snacks, zonder dat u lang op het eten hoeft te wachten. U beslist van tevoren welke hapjes en snacks u wilt eten en wij zorgen ervoor dat deze snel ter plekke worden bereid. Hierdoor genieten uw gasten wanneer ze trek krijgen van een lekkere maaltijd. Niet alleen kunt u kiezen voor de algemeen bekende snacks, zoals smaakvolle rundvleeskroketten en bitterballen, maar ook zijn er creatieve snacks als de garnalenbitterbal en de vegan friet kipsaté. Aan iedere dieetwens wordt gedacht! Wilt u liever zelf iemand in de keuken plaatsen? Dat is ook mogelijk, in dat geval huurt u enkel een foodtruck.

Lees meer

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.