defrieschoolbus.nl | Food truck op locatie, foodtruck op locatie, Food truck iedere locatie, Friet foodtruck, huur Friet foodtruck, Foodtruck friet huren

Een foodtruck huren in Den Bosch

Heeft u binnenkort in Den Bosch een feest, bedrijfsfeest of ander evenement? Dan is het goed om eens te bekijken hoe u dit zo bijzonder mogelijk kunt maken. Dit doet u onder andere door een foodtruck naar Den Bosch te halen. Een mooie foodtruck die niet alleen een echte eyecatcher is, maar die daarbij ook nog eens garant staat voor lekker eten en drinken. We willen u aanraden om niet verder te zoeken. We hebben namelijk onze Frietschoolbus voor u klaarstaan. Deze opvallende foodtruck is de beste keuze om van uw bijeenkomst iets speciaals te maken.

Foodtrucks voor Den Bosch

We hebben de Frietschoolbus helemaal zelf ingericht. Als basis hiervoor gebruikten we een echte Amerikaanse schoolbus, die vroeger ook daadwerkelijk is gebruikt. Nu is het een perfecte plek om lekkere frietjes en snacks te bakken, maar ook om een aangename verfrissing aan te bieden in de vorm van een lekker drankje. De friet en snacks die wij serveren zijn allemaal geheel biologisch en vers. We bakken alles in speciale rijstolie, zo zijn onze frieten ook nog eens helemaal vegan en glutenvrij. Kijk gewoon even bij de informatie over onze foodtruck voor Den Bosch die we elders op onze site voor je hebben geplaatst.

Wil jij een foodtruck huren voor Den Bosch?

  Onze foodtruck staat voor je klaar in Zaltbommel. We rijden graag met onze foodtruck naar Den Bosch om jouw evenement nog meer speciaal te maken. Naast de Frietschoolbus hebben we nog negen andere foodtrucks geparkeerd staan. Je kan dan ook altijd even kijken of je liever een van deze foodtrucks naar Den Bosch wil halen. Een foodtruck voor Den Bosch huren? Je kan dan kiezen voor een foodtruck met bemanning, of een truck die afgeleverd wordt, waarna je zelf het eten kan gaan bakken. Ook deze opties bespreken we graag een keer met je. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als je een unieke foodtruck naar Den Bosch wil halen!
defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.