defrieschoolbus.nl | Food truck op locatie, foodtruck op locatie, Food truck iedere locatie, Friet foodtruck, huur Friet foodtruck, Foodtruck friet huren

Een foodtruck huren voor een feestje

Heeft u binnenkort een feestje dat u extra bijzonder wilt maken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij De Frietschoolbus. We hebben namelijk tien verschillende frietkramen voor u klaarstaan, die allemaal even uniek zijn. De naam zegt het al: we hebben een prachtige schoolbus die we helemaal hebben uitgerust om hier de lekkerste friet in te kunnen bakken. Maar daarnaast hebben we ook een aantal andere foodtrucks voor u klaarstaan. Alle reden zodoende om eens een kijkje te nemen in ons assortiment om te zien wat wij allemaal te huur hebben staan!

Een foodtruck voor je feest huren

We vinden het belangrijk om mensen een onvergetelijke avond of middag te laten beleven. Als u een foodtruck van ons gaat huren voor een feest, dan halen we ook alles uit de kast voor een speciale belevenis. De mensen die wij in dienst hebben zijn niet alleen gespecialiseerd in het bakken van de lekkerste friet en andere lekkernijen, ze weten dit ook te brengen op een heel gastvrije manier. Zo weet u zeker dat uw gasten straks optimaal gaan genieten. We horen graag van u als u hier meer over wilt weten, of als u vandaag nog een foodtruck wilt huren voor uw feestje.

Lees meer

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.