defrieschoolbus.nl | Food truck op locatie, foodtruck op locatie, Food truck iedere locatie, Friet foodtruck, huur Friet foodtruck, Foodtruck friet huren

Extra sfeer met een foodtruck huwelijksfeest

Met een foodtruck op uw huwelijk wordt het gegarandeerd een groot feest! Uw gasten halen zelf een lekker frietje en een snack bij de foodtruck als ze trek krijgen en het feest hoeft niet onderbroken te worden om wat te eten. Kiest u voor een ouderwetse Amerikaanse schoolbus of een Duitse ambulance voor een echte festivalsfeer op uw huwelijk? Wij leveren de huwelijk foodtruck naar uw keuze op iedere gewenste locatie, of u nu in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Nijmegen, Groningen of Maastricht uw huwelijksfeest wilt vieren.

Foodtruck huwelijk: voor ieder budget

Een foodtruck op uw huwelijksfeest heeft gigantisch veel voordelen. Zo kunnen uw gasten zelf bepalen wanneer ze een hapje te eten halen, is er voor ieder wat wils en worden de frietjes en snacks ter plekke klaargemaakt. Een foodtruck is ook nog eens stukken betaalbaarder wanneer u dit vergelijkt met een traditionele cateraar. Hierdoor is de foodtruck uitermate geschikt voor stellen met een krap budget. Houdt u liever wat meer geld over voor uw trouwjurk of huwelijksreis maar wilt u niet inleveren op het gebied van kwaliteit? Kiest u dan voor een gave foodtruck! Een bijkomend voordeel is dat een foodtruck zeer sfeerverhogend werkt. Uw gasten maken de leukste foto’s met de ouderwetse schoolbus of ambulance op de achtergrond.

Lees meer

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.