defrieschoolbus.nl | Food truck op locatie, foodtruck op locatie, Food truck iedere locatie, Friet foodtruck, huur Friet foodtruck, Foodtruck friet huren

Uniek kinderfeest organiseren? Geef een foodtruck kinderfeest!

Het is ieder jaar weer een uitdaging om iets origineels te verzinnen voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter. Welke vriendjes wilt je kind uitnodigen? Waar gaat u het feestje houden? En wat gaat u allemaal met de kinderen doen? Wat krijgen de kids te eten? U hoeft niet verder te zoeken. Huur een unieke foodtruck voor het kinderfeest! De Frietschoolbus reed vroeger nog gewoon door de straten van de Amerikaanse staat Pennsylvania om kinderen naar school te brengen, terwijl de ambulance jaren dienst gedaan heeft in Duitsland.

Alle kinderen worden blij van een kinderfeest met foodtruck

Of je kind nou alleen zijn of haar beste vriendjes en vriendinnetjes uit wilt nodigen of de hele klas uitnodigt op het kinderfeestje: met de foodtruck weet u zeker dat iedereen lekker te eten krijgt. U geeft namelijk zelf aan voor hoeveel kinderen (en volwassenen) u friet, snacks en drankjes nodig heeft. Wij zorgen voor de rest. Wilt u een losse foodtruck huren en zelf de patatjes en snacks klaarmaken? Ook dat is mogelijk. Wij komen de foodtruck gewoon bij uw bezorgen wanneer u besluit om een foodtruck voor uw kinderfeest te huren, of u nu in Groningen, Vlissingen, Rotterdam, Haarlem, Maastricht of Amsterdam woont. Niets is ons te gek, wij willen gewoon dat uw kind een heerlijke dag beleeft.

Lees meer

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.