defrieschoolbus.nl | Food truck op locatie, foodtruck op locatie, Food truck iedere locatie, Friet foodtruck, huur Friet foodtruck, Foodtruck friet huren

Een foodtruck voor uw personeelsfeest

Gaat u binnenkort een personeelsfeest organiseren? Dan is het goed om van tevoren eens te bekijken hoe u hier een uniek evenement van kunt maken. We nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen op Defrietschoolbus.nl, om hier te bekijken wat wij u allemaal te bieden hebben. We hebben maar liefst tien verschillende foodtrucks geparkeerd staan, in meerdere verschillende stijlen. Het meest in het oog springend is natuurlijk onze frietschoolbus, die in een voorgaand leven daadwerkelijk dienst heeft gedaan als schoolbus in Amerika. Hierna hebben wij hem omgebouwd en ingericht om dienst te doen als foodtruck, die door heel Nederland dienst doet.

Voor uw personeelsfeest een foodtruck

Een foodtruck huren voor uw personeelsfeest doet u bij De Frietschoolbus. Wij vinden het belangrijk om van uw feest een uniek evenement te maken, waarbij u erop mag rekenen dat u hier straks optimaal gaat genieten. We serveren friet die geheel biologisch is, gesneden in de school en voorgebakken en afgebakken in rijstolie. Ook onze snacks zijn biologisch en behoren tot het lekkerste wat er op dit gebied te krijgen is. We bakken daarbij alles graag voor u, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf te gaan bakken. De foodtrucks die wij leveren zijn modern ingericht en geheel veilig.

Meer weten over onze foodtrucks?

U wilt een foodtruck bij uw personeelsfeest inzetten om ervoor te zorgen dat iedereen lekker kan eten en drinken? Wij rijden graag bij u langs. Zo weet u zeker dat u straks een personeelsfeest heeft waar mensen geen genoeg van kunnen krijgen. Meer weten over de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. We bekijken dan samen met u hoe u onze frietschoolbus bij uw personeelsfeest in wilt zetten. Een foodtruck huren voor uw personeelsfeest? Bij De Frietschoolbus huurt u een foodtruck die aan al uw wensen voldoet.
defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.