defrieschoolbus.nl | Foodtruck Rotterdam, foodtrucks Rotterdam, foodtruck huren Rotterdam

De lekkerste foodtruck van Rotterdam en omstreken

Gaat u binnenkort een feest of ander evenement organiseren en wilt u er daarbij zeker van zijn dat uw gasten kunnen gaan genieten van de lekkerste friet? Dan staat de Frietschoolbus voor u klaar! Wij hebben een Amerikaanse schoolbus omgebouwd tot een foodtruck waar heerlijke, gezonde frieten gebakken kunnen worden. Patat die in de schil wordt gesneden, waarna ze worden voorgebakken en afgebakken in rijstolie. Zo ontstaat er patat die niet alleen heel lekker is, maar ook nog eens heel gezond en geheel biologisch. Wij komen graag met onze foodtruck naar Rotterdam om voor een unieke ervaring te zorgen.

De beste foodtrucks voor Rotterdam

Een foodtruck huren in Rotterdam? Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat er een mooie truck uw kant opkomt. We hebben namelijk niet alleen maar onze frietschoolbus voor u klaarstaan, maar ook meerdere andere foodtrucks. Neem ons aanbod aan verschillende foodtrucks, dat we elders op deze website voor u klaar hebben staan, eens op uw gemak door om te weten te komen welke opties er allemaal beschikbaar zijn. Een foodtruck huren in Rotterdam is daarna heel eenvoudig. Gewoon even aangeven wanneer u de frietschoolbus of andere foodtruck nodig heeft en wij zorgen ervoor dat deze op het afgesproken tijdstip uw kant opkomt.

Wilt u een foodtruck huren in Rotterdam?

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat u en uw gasten kunnen gaan genieten van het lekkerste wat foodtrucks in Rotterdam te bieden hebben. Met onze frietschoolbus weet u zeker dat u straks verse friet aanbiedt, met onze eigen biologische mayonaise of een van onze andere sauzen. Uiteraard hebben we ook een groot aantal lekkere snacks in het assortiment. Gemaakt van eerlijke grondstoffen en met een smaak die niet te evenaren is. Meer weten? Bel of mail even met al uw vragen over onze foodtruck voor Rotterdam. Samen komen we er dan wel uit!
defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.