defrieschoolbus.nl | Food truck op locatie, foodtruck op locatie, Food truck iedere locatie, Friet foodtruck, huur Friet foodtruck, Foodtruck friet huren

De foodtruck voor Utrecht

Staat er een evenement in de planning? Misschien gaat u een groot feest organiseren, of heeft u festival in de steigers staan. Het is dan belangrijk om alle facetten hiervan zo goed mogelijk te regelen. Eten en drinken is hier altijd een belangrijk onderdeel van. Mensen kunnen pas echt genieten van een evenement als er ook wat lekkers te eten en drinken gehaald kan worden. We raden u dan ook aan: haal een foodtruck naar Utrecht om dat feest naar het volgende level te tillen. Bij De Frietschoolbus hebben we niet alleen een unieke eyecather, onze speciale Amerikaanse schoolbus, maar ook nog negen andere foodtrucks klaarstaan.

Onze foodtrucks voor Utrecht

Wanneer je ervoor kiest om een foodtruck naar je evenement te halen, dan wil je natuurlijk wel dat er echt iets komt te staan wat uniek is. Een eyecatcher zodoende, waar ook nog eens de lekkerste dingen worden bereid. Onze frietschoolbus is wat dat betreft een perfecte keuze. Wij maken patat die gemaakt is van speciale aardappelen. Deze worden door ons in de schil gesneden en daarna voorgebakken en afgebakken in rijstolie. Niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens geheel vegan en gezond. U heeft hierbij een ruime keuze uit snacks en sauzen, die ook allemaal door ons zelf gemaakt worden.

De mooiste foodtrucks van Utrecht en omstreken

U vindt elders op deze website een overzicht met onze foodtrucks. Neem hier eens een kijkje om te zien wat er bij ons allemaal te reserveren valt. Neem daarna contact met ons op om een reservering te maken, zodat wij op de afgesproken datum uw kant op kunnen komen. U heeft dan de mogelijkheid om zelf in onze foodtruck voor Utrecht aan het bakken te gaan, wij kunnen dit ook allemaal voor u verzorgen. Een foodtruck huren in Utrecht? Met de Frietschoolbus kiest u de mooiste foodtruck met het lekkerste eten en drinken!
defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.