defrieschoolbus.nl | Food truck op locatie, foodtruck op locatie, Food truck iedere locatie, Friet foodtruck, huur Friet foodtruck, Foodtruck friet huren

Een foodtruck huren bij De Frietschoolbus

Heeft u binnenkort een feest en wilt u dit nog meer bijzonder maken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Bij De Frietschoolbus bieden wij u namelijk een prachtige schoolbus, waarin wij de lekkerste frieten voor u bakken. Ideaal om uw gasten eens lekker mee te verwennen. Alle friet die wij serveren wordt door ons zelf gesneden en gebakken en is zodoende zeer vers. Het is bij ons ook mogelijk om alleen de bus te huren en dan zelf te gaan bakken, maar u kunt ook onze professionele patatbakkers bij het huren van de bus inbegrepen krijgen.

Het huren van een foodtruck

U wilt een foodtruck huren voor uw feest of evenement? Met de Frietschoolbus maakt u dan zeker indruk. Onze bus is namelijk niet alleen een praktische keuken voor onze frietbakkers, het is daarbij ook een prachtig decorstuk. U zou bij wijze van spreken alleen de bus neer kunnen zetten en dan heeft u al gelijk meer sfeer op uw feest. We leveren voor u en uw gasten niet alleen maar de lekkerste friet, we hebben ook heerlijke snacks. En de sauzen maken we helemaal zelf. Zo kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen en ervoor zorgen dat het een onvergetelijk feest wordt!

Lees meer

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.