defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet strand

Huur een friet foodtruck voor uw evenement


Een lekkere zak verse friet, wie is er niet gek op? Met een friet foodtruck op uw evenement zit u altijd goed: of u nu een foodtruck wilt huren voor een kinderfeestje, verjaardagsfeest, jubileum, huwelijksfeest of bedrijfsborrel. Onze smaakvolle friet wordt in de schil gesneden en voorgebakken en afgebakken in rijstolie. De friet is glutenvrij, evenals onze biologische mayonaise en diverse andere sauzen. Uiteraard serveren we niet enkel friet, maar ook de lekkerste snacks waaronder biologische Pomms’ bitterballen en rundvleeskroketten, garnalenkroketten, kaasbitterballen en vegan kipnuggets. Dat wordt genieten!

Friet foodtruck voor uw (bedrijfs)feest

De Frietschoolbus komt gewoon naar u toe. Kiest u voor een huur friet foodtruck met of zonder signing? De Frietschoolbus zorgt er niet alleen voor dat uw gasten een lekker frietje kunnen eten, maar het is ook een prachtig decorstuk voor uw feest. De ouderwetse schoolbus of ambulance wordt niet snel over het hoofd gezien. We komen met de foodtruck bij u langs of bezorgen deze wanneer u zelf friet wilt serveren. U huurt dan één van onze volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur. De schoolbussen die eerst nog op de Amerikaanse wegen reden, hebben tegenwoordig al op de meest uiteenlopende locaties en festivals gestaan. Ook de toffe voormalige ambulance doet het erg goed op feesten. Deze draagt zeker bij aan de sfeer die u neer wilt zetten.

Foodtruck friet huren? Kies de Frietschoolbus!

De Frietschoolbus is een echte eyecatcher op ieder feest, evenement of festival. Dankzij ons ruime assortiment serveren wij voor iedere gast wat wils. Zo kiest de vleesliefhebber voor een smaakvolle friet pulled beef terwijl we voor de veganist een heerlijke friet vegan kipsaté klaarzetten. Veel van onze snacks en sauzen zijn biologisch en worden met veel liefde gemaakt. Dat proef je! Wilt u een foodtruck friet huren? Dat is een uitstekende keuze. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor friet op uw (bedrijfs)feest. Wij helpen u graag om een knallend succes te maken van uw feest. Ook kunt u ervoor kiezen om alleen een foodtruck te huren, zonder personeel.

Lees meer

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.