defrieschoolbus.nl | Food truck op locatie, foodtruck op locatie, Food truck iedere locatie, Friet foodtruck, huur Friet foodtruck, Foodtruck friet huren

Bruiloft friettruck? Kies voor een hippe Frietschoolbus!

Verras de gasten op uw trouwfeest met een heerlijke puntzak friet, biologische sauzen en smaakvolle snacks vanuit de Frietschoolbus geserveerd. Iedereen kan een lekker hapje halen bij de bruiloft friettruck en deze ziet er ook nog eens erg gaaf uit! De voormalige schoolbussen of ambulance zorgen voor extra sfeer, ideaal voor een romantische en gezellige bruiloft. De menukeuze is divers en bied verschillende mogelijkheden, ook voor vegetariërs en veganisten. Laat uw gasten smullen van een frietje als lunch of diner of serveer snacks als late night snacks na afloop van een spetterend feest. Een foodtruck op uw huwelijk valt zeker in de smaak!

Friettruck op bruiloften

Onze schoolbussen en ambulance hebben al op veel bruiloften gestaan. De frietwagens vallen goed in de smaak, niet alleen door het ruime assortiment aan heerlijke friet en snacks, maar ook door de opvallende verschijning. Door de hoge bakcapaciteit kunnen wij grote en kleine gezelschappen snel voorzien van een lekker patatje en snack. De originele foodtruck zorgen niet alleen voor friet op de bruiloft, maar dragen ook sterk bij aan de beleving en vormen een decorstuk voor uw feest. De friet wordt in de schil gesneden en voor- en afgebakken in rijstolie. Uw gasten kiezen zelf voor een saus naar keuze en smaakvolle snacks, van garnalen bitterballen tot biologische Pomms’ rundvleeskroketten en vega kaasbitterballen.

Lees meer

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.