defrieschoolbus.nl | Food truck op locatie, foodtruck op locatie, Food truck iedere locatie, Friet foodtruck, huur Friet foodtruck, Foodtruck friet huren

Een frietkar op locatie huren

Bent u op zoek naar een leuke manier om uw gasten bij een feest of evenement te trakteren op de lekkerste friet? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij wat we bij de Frietschoolbus allemaal te bieden hebben. We hebben namelijk een prachtige schoolbus voor u klaarstaan, die helemaal is uitgerust om de lekkerste friet te kunnen serveren. Friet die helemaal vers door ons wordt gemaakt en waar u dan ook nog heerlijke snacks bij kunt krijgen. Dit alles afgemaakt met door ons zelf bereide sauzen. Meer weten hierover? Neem dan gewoon even een kijkje bij de uitgebreide informatie en foto’s die we op deze website voor u klaar hebben staan.

Een frietkar voor iedere locatie

De Frietschoolbus is een unieke frietkar op locatie. Als wij met onze frietschoolbus ergens langskomen om friet te bereiden, dan geeft dat gelijk extra sfeer aan een feest. De bus ziet er prachtig uit en wordt met grote zorg onderhouden. Per slot van rekening wilt u toch iets bijzonders aan uw klanten kunnen aanbieden. Wij zorgen ervoor dat ze de lekkerste patat krijgen. Met zorg bereid door onze mensen, die hier zeer bedreven in zijn. Wij komen met onze frietkar naar iedere locatie in Nederland en Belgie, waar u ons ook maar wilt inzetten. Onze frietkar op locatie huren? U regelt dit eenvoudig via onze website.

Lees meer

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.