defrieschoolbus.nl | Food truck op locatie, foodtruck op locatie, Food truck iedere locatie, Friet foodtruck, huur Friet foodtruck, Foodtruck friet huren

De Frietschoolbus: hippe frietkar voor (bedrijfs)feesten

Gaat u een feest geven en wilt u iets speciaals doen? Met de Frietschoolbus geniet u samen met uw gasten van goudgele friet en verse snacks. De Frietschoolbus is geen normale frietkar, maar een oude schoolbus die een paar jaar geleden nog rondreed door de Amerikaanse staat Pennsylvania. Ook hebben wij een originele oude ambulance omgetoverd tot frietkar. Onze foodtrucks zijn veel meer dan alleen een frietkar en brengen ook veel extra sfeer op uw (bedrijfs)feest.

Frietkar huren door heel Nederland

De Frietschoolbus is niet gebonden aan een bepaalde regio. Of u nu in Groningen of Maastricht woont, een feest geeft in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Enschede of ergens daar tussenin: wij komen bij u langs. Zelfs als u ervoor kiest om zelf frietjes te serveren en u enkel de foodtruck wilt huren komen wij deze bij u bezorgen. Het maakt dus niet uit waar u woont, iedereen kan zijn of haar feest extra feestelijk aankleden met onze foodtruck. In ons assortiment zit heerlijk verse friet, gesneden in de schil, biologische Pomms’ mayonaise en andere sauzen en snacks voor iedereen. Voor de vleesliefhebbers zijn er onder andere heerlijke biologische rundvleeskroketten, terwijl de veganist smult van de vegan nuggets. De garnalenbitterballen verwennen de smaakpupillen en de bitterballen van Goudse kaas verrassen uw gasten met hun rijke smaak.

Lees meer

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.