defrieschoolbus.nl | Food truck op locatie, foodtruck op locatie, Food truck iedere locatie, Friet foodtruck, huur Friet foodtruck, Foodtruck friet huren

Huur een hippe frietkraam

Een frietkraam op uw feest is hartstikke handig. Zo kunnen uw gasten een lekkere lunch, diner of late night snack halen bij de frietkraam. Een gewone frietkraam doet echter niet zo heel veel voor de sfeer op uw feest of evenement. De Frietschoolbus biedt de oplossing! U heeft de keuze uit een schitterende originele Amerikaanse schoolbus of een voormalig Duitse ambulance. Deze zijn omgetoverd in een foodtruck, inclusief volledig uitgeruste en moderne keuken en prachtige signage. Zo maakt u een succes van uw feest, of u nu op zoek bent naar een huur frietkraam voor een verjaardagsfeest, kinderfeestje, huwelijksfeest, bedrijfsfeest of ander evenement.

Huur frietkraam door heel Nederland

De Frietschoolbus komt naar u toe! Niets is ons te gek, of u nu een feestje geeft in Eindhoven of Den Helder. Ook wanneer u enkel de foodtruck wilt huren en zelf friet wilt bakken, leveren wij deze af op de gewenste locatie. Onze verse friet wordt in de schil gesneden, is glutenvrij en wordt voor- en afgebakken in rijstolie. Naast verse friet behoort ook friet pulled beef en friet vegan saté tot de mogelijkheden. We hebben smaakvolle snacks voor ieders wensen, van veganistische nuggets tot biologische rundvleeskroketten en bitterballen. Niet alleen de vegetariërs worden erg blij van de Goudse kaasbitterballen, deze vallen bij haast alle gasten goed in de smaak! De garnalenkroketten en -bitterballen smaken verrassend en origineel. Naast onze eigen biologische Pomms’ mayonaise zijn er meer unieke sauzen om uit te kiezen, zoals truffelmayonaise en kerrymayonaise.

Lees meer

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.