defrieschoolbus.nl | Food truck op locatie, foodtruck op locatie, Food truck iedere locatie, Friet foodtruck, huur Friet foodtruck, Foodtruck friet huren

Een halal foodtruck huren

Voor de lekkerste halal foodtruck van Nederland raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de Frietschoolbus. Wij hebben een echte Amerikaanse schoolbus omgebouwd tot een prachtige foodtruck, helemaal uitgerust om de lekkerste friet en snacks te bakken. We bieden je daarbij de mogelijkheid om ons alleen eten te laten serveren dat helemaal halal is. Onze halal foodtruck is dan ook een graag geziene gast op feesten en festivals door het hele land. Meer weten over onze foodtruck en de halal mogelijkheden die deze te bieden heeft? Kijk eens wat we allemaal aan informatie op deze website voor je klaar hebben staan, of neem eens contact met ons op om je vragen aan ons te stellen.

Wil jij een halal foodtruck huren?

Heb jij een feest of andere bijeenkomst waarbij je je gasten eens wil trakteren op echt lekker eten? Dan is de Frietschoolbus hier natuurlijk een perfecte keuze voor. Wij hebben namelijk onze schoolbus helemaal zo uitgerust dat hier goed en gezond eten gemaakt kan worden. Dit is niet zomaar friet en snacks die wij serveren. Alles is biologisch en gemaakt van de beste grondstoffen, zo ook bijvoorbeeld de verschillende sauzen die wij serveren. We kunnen de foodtruck helemaal zo leveren als jij wil. Met of zonder signing, met onze mensen die voor jou aan het bakken gaan, of zonder zodat je zelf aan de slag mag gaan. We bespreken alle mogelijkheden graag een keer met je.

Meer weten over onze foodtruck die halal is?

Als jij onze halal foodtruck wil huren voor jouw evenement, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk. We hebben meerdere foodtrucks voor je klaarstaan. Maak een keuze voor een halal foodtruck, maar het is natuurlijk ook mogelijk om in een keer meerdere foodtrucks bij ons te boeken. In totaal hebben wij tien foodtrucks klaarstaan, genoeg voor het organiseren van een klein festival! We hopen dan ook dat je snel contact met ons opneemt als je het wel ziet zitten om onze frietschoolbus langs te laten komen.
defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.