De frietschoolbus | Hoogste punt friet, pannenbier alternatief, pannenbier, pannenfriet

Pannenfriet als alternatief voor pannenbier

Mensen in de bouw weten natuurlijk wat het is: pannenbier. Er wordt dan gevierd dat bij de bouw van een gebouw het hoogste punt bereikt is. Het is dan traditie dat er door de opdrachtgever pannenbier wordt getrakteerd. Maar is het niet leuk om in plaats van pannenbier een alternatief aan te bieden waar geen alcohol bij komt kijken: pannenfriet! Deze friet moet dan natuurlijk wel helemaal vers zijn en heerlijk smaken. Hiervoor bent u bij De Frietschoolbus aan het juiste adres. Wij hebben een foodtruck die graag op de bouwplaats langs komt om daar hoogste punt friet uit te delen.

Het heerlijke pannenbier alternatief

Als er een belangrijk punt is bereikt bij een project waar veel mensen hard aan werken, dan is het goed om hier iets speciaals voor te kiezen. Pannenfriet, of ook wel hoogste punt friet, lijkt ons dan een perfect alternatief. Er komt geen alcohol aan te passen, maar iedereen zal blij zijn om een lekker frietje te mogen eten om te vieren dat het hoogste punt is bereikt. We raden u dan ook aan om hier de Frietschoolbus voor in te schakelen. Wij rijden dan even langs bij de bouwplaats om iedereen van smakelijke, gezonde friet te voorzien, alsmede van een lekkere snack. Wij bieden friet die in de schil is gebakken, waarna deze in rijstolie is voorgebakken en afgebakken. Lekkerder kan het niet!

Meer weten over onze pannenfriet?

Misschien moet u even wennen aan het idee om pannenfriet in plaats van pannenbier uit te delen, maar wij overtuigen u hier graag van. Neem dan ook gewoon even contact met ons op om de mogelijkheden op dit gebied met ons door te nemen. Laat even weten wanneer u het hoogste punt denkt te bereiken en hoeveel mensen hier aan hebben meegewerkt. Wij zorgen er dan voor dat er genoeg frietjes en snacks klaarstaan. De lekkerste friet voor iedereen die keihard heeft gewerkt om een belangrijk doel te bereiken!
defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.