defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet strand

Foodtruck huur voor ieder feest en evenement

Wanneer u een feest geeft, wilt u natuurlijk dat uw gasten wat lekkers te eten en te drinken krijgen. Met een patat foodtruck heeft u hier geen omkijken meer naar. Wij voorzien uw gasten van heerlijke goudgele frietjes met biologische mayonaise of één van onze andere smaakvolle sauzen en een snack naar keuze. Ook limonade en vruchtensappen zitten in ons assortiment. Uw gasten genieten niet enkel van een lekker hapje, maar ook van het prachtige decor dat onze foodtrucks vormen.

Originele patat foodtruck

De Frietschoolbus is, zoals de naam al verraad, een omgebouwde Amerikaanse schoolbus die tegenwoordig dienst doet als foodtruck. Ook hebben wij een toffe Duitse ambulance omgebouwd tot foodtruck. Vanuit de Frietschoolbus maken wij heerlijke patat klaar voor de gasten op uw feest of evenement. Met een capaciteit van 600 tot 800 friet per uur is foodtruck huur zowel geschikt voor kleinere groepen als grote groepen. De originele foodtruck wordt onder andere ingehuurd voor verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes en huwelijksfeesten. Wij komen met de foodtruck naar de door u gewenste locatie toe, of dit nu ergens in het bos is op de Veluwe of midden in de Randstad. Het is ook mogelijk om enkel een patat foodtruck te huren en zelf uw frietjes te bakken. De keuze is aan u!

Huur foodtruck: een goed idee!

Wat de gelegenheid ook is, een huur foodtruck is altijd een goed idee! Door het originele uiterlijk doet deze ook nog eens dienst als decorstuk. Huur een foodtruck inclusief vrolijke signage voor een echte festivalsfeer op uw feest. Onze friet en diverse sauzen en snacks zijn glutenvrij. Ook bieden wij vegetarische en veganistische opties aan, zodat er voor ieder wat wils bij zit. Wij komen naar iedere plek in Nederland! Vraag vrijblijvend een offerte aan voor verse friet op uw (bedrijfs)feest. Bij vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen want wij denken graag met u mee.

Lees meer

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.