defrieschoolbus.nl | Food truck op locatie, foodtruck op locatie, Food truck iedere locatie, Friet foodtruck, huur Friet foodtruck, Foodtruck friet huren

De mooiste snackwagen voor iedere locatie

Bent u op zoek naar een bijzondere foodtruck om op uw feest in te zetten? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij de Frietschoolbus allemaal te bieden hebben. Bij ons vindt u namelijk meerdere foodtrucks die we op elk feest in Nederland en België voor u kunnen neerzetten. We komen graag met onze snackwagen naar uw locatie toe om het feest helemaal compleet te maken. We bakken de lekkerste, zelfgemaakte friet voor u en serveren hier ook heerlijke snacks bij. Onze snackwagen op locatie huren? Dan horen we graag van u.

Wilt u een snackwagen op locatie huren?

Als u een snackwagen op locatie wilt huren, dan staan wij voor u klaar. De Frietschoolbus wil niks liever dan ervoor zorgen dat u en uw gasten optimaal kunnen genieten op uw feest, bruiloft of andere bijeenkomst of evenement. We serveren friet die we niet alleen zelf bakken, maar ook zelf hebben gesneden. Zo kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen. Ook onze sauzen maken wij helemaal zelf. We gaan graag eens samen met u bekijken wat voor snacks wij bij de friet mogen serveren op uw feest. We hebben alle klassiekers voor u klaarstaan. Onze snackwagen voor iedere locatie levert hoge kwaliteit zoals u verwacht van een professioneel, ervaren bedrijf.

Lees meer

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.