defrieschoolbus.nl | Vegan foodtruck, foodtruck vegan, vegan foodtruck huren

Een vegan foodtruck huren

Wilt u op uw feest of evenement uw gasten verrassen met het lekkerste eten? Vindt u het daarbij leuk om dit te laten serveren op een unieke manier? Dan staan we bij de Frietschoolbus voor u klaar! We hebben namelijk een Amerikaanse schoolbus, die vroeger echt in die functie is gebruikt, omgebouwd tot een mooie foodtruck die helemaal is uitgerust om de lekkerste friet en snacks te bakken. Wij staan paraat om door heel Nederland feesten en partijen op te luisteren. We zorgen niet alleen voor de beste friet of patat, maar ook voor een decorstuk dat uw gasten zeker zullen weten te waarderen. Uiteraard is het voor ons mogelijk om onze foodtruck als vegan foodtruck aan u te leveren.

Een foodtruck met vegan gerechten

Misschien denkt u bij een frietschoolbus niet direct aan een vegan foodtruck, maar dit behoort bij ons zeker tot de mogelijkheden. De friet die wij bakken is helemaal biologisch, waarbij we ook een assortiment aan vegan snacks kunnen serveren. Neem gewoon onze menukaart eens door om te zien wat voor lekkers er allemaal door ons kan worden geserveerd. Hierbij heeft u overigens ook de mogelijkheid om alles zelf te bakken indien u dit wenst. Uiteraard kunnen wij de foodtruck ook leveren met professionele frietbakkers, wat u zelf maar wenst!

Meer weten over onze vegan foodtruck?

Indien u meer wilt weten over onze foodtruck en de vegan gerechten die wij serveren, dan staan wij altijd klaar om uw vragen hierover te beantwoorden. Zo kunnen wij u meer vertellen over de kwaliteit van onze friet en snacks. We hebben niet een enkele foodtruck voor u klaarstaan, het is mogelijk een vegan foodtruck te huren in tien verschillende uitvoeringen! Uiteraard hebben wij onze trucks elders op deze website in hun volle glorie voor u gepresenteerd, zodat u een goede indruk krijgt van wat u mag verwachten als onze foodtruck met vegan gerechten uw terrein op komt rijden.
defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.