defrieschoolbus.nl | Vegetarische foodtruck, vega foodtruck, vega foodtruck huren

Een vegetarische foodtruck huren

Wilt u van een feest of evenement iets maken dat echt bijzonder is? Dan is het goed om te overwegen een foodtruck te huren bij De Frietschoolbus. Wij hebben namelijk meerdere prachtige foodtrucks klaar staan, waaronder onze, de naam zegt het al, frietschoolbus. Wij bakken in deze volledige uitgeruste schoolbus de lekkerste friet en snacks, waarbij u ook de optie heeft om onze frietschoolbus te laten uitrusten als vegetarische foodtruck. Alles wat wij serveren is dan niet alleen maar geheel biologisch, maar ook nog eens vegetarisch. Denk dan bijvoorbeeld aan onze zalige vegetarische bitterbal, die op elk evenement waar wij staan een groot succes is.

De beste vega foodtruck van Nederland

We komen vanuit Zaltbommel graag uw kant oprijden met de foodtruck naar keuze. We hebben een prachtige frietschoolbus, die in vroeger tijden daadwerkelijk dienst deed als schoolbus in Amerika. Maar we hebben bijvoorbeeld ook een mooie, klassieke ambulance klaarstaan waar wij eten vanuit kunnen serveren. Let er hierbij op dat wij dan voor u het eten kunnen bakken en serveren, maar dat u ook de mogelijkheid heeft om dit zelf te doen. De keuze is wat dat betreft helemaal aan u. De mogelijkheid hieromtrent nemen we graag een keer met u door.

Wilt u een vega foodtruck huren?

Een vega foodtruck huren bij De Frietschoolbus is altijd mogelijk. We kijken graag in onze agenda of wij nog een gaatje hebben op de dag dat u uw feest of evenement wilt organiseren. Uiteraard heeft u hierbij de mogelijkheid om meerdere foodtrucks tegelijk uw kant op te laten komen. Organiseert u een festival? Wij hebben tien foodtrucks, waarmee we het gehele festival van eten en drinken zouden kunnen voorzien. Ook dit nemen we graag een keer met u door. We hebben veel ervaring op dit gebied en zetten deze graag in om ook van uw evenement iets onvergetelijks te maken!
defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | meisje met friet

verse friet op uw (bedrijfs)feest

Onze friet wordt in de schil gesneden, voorgebakken en afgebakken in rijstolie en is bovendien glutenvrij net als onze eigen biologische Pomms’ mayonaise en diverse sauzen.

Daarnaast hebben wij snacks zoals onze eigen biologische Pomms’ rundvleeskroketten en bitterballen. Liever geen vlees? Probeer dan onze biologische Goudse kaasbitterballen of de vegan kipnuggets met zoetzure saus.

defrieschoolbus.nl | verhuur friet(foodtrucks) | Nederland | schoolbus friet evenement

boek een foodtruck

Alleen een foodtruck met of zonder signing huren als decorstuk voor uw feest. Wij komen de foodtruck graag bij u bezorgen. Of u nu bent gevestigd in Groningen, Amsterdam, Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Vlissingen of Delfzijl, niets is ons te gek.

Zelf frietjes serveren? Huur dan één van onze breed volledig uitgeruste foodtrucks met top kwaliteit apparatuur Wij leveren de foodtruck persoonlijk bij u af.